Maleropgaver

Vi påtager os maleropgaver i hele Nordjylland med fokus på primært Himmerland. Vi har stor erfaring med maleropgaver både ude og inde, og vi udfører opgaver for både private, virksomheder og offentlige institutioner. Ingen opgave er for lille og ingen er for stor, og vi er altid behjælpelige med råd og vejledning, om valg af produkter og farver.

Vi påtager os også gerne rollen som hovedentreprenør, og samarbejder derfor med de bedste håndværkere inde for byggefaget.

Desuden tilbyder vi salg af kvalitetsmaling og malertilbehør til fornuftige priser, fra vores butik på adressen. Vi opfordrer jer til at kontakte vores butiksansvarlige, for at aftale nærmere inden ankomst, da butikken ikke har faste åbningstider. Tryk her

Af maleropgaver kan nævnes:

Indendørs malerarbejde

Udover maling af vægge, lofter og paneler, tilbyder vi desuden spartling og tapetsering ved fraflytning, nybyg og renovering og alle produkter er naturligvis tilpasset opgaven. Vi anvendes kun de bedste produkter på markedet og valg af maling og farver sker i tæt i samråd med kunden.

Udendørs malerarbejde

Udendørs malerarbejde kræver særligt godt forarbejde og valg af de helt rigtige materialer. Vi kender til de vanskelige forhold og kan garantere, at alt udendørs arbejde udføres til fuld tilfredshed for et flot resultat og lang holdbarhed. Vi udfører afrensning og maling af både murværk og træbeklædning og sikre naturligvis rengøring og oprydning efter endt arbejde.

Tapetsering

Vi påtager os gerne den ofte vanskelige opgave med tapetsering og vi tilbyder opsætning af både tapet, filt og væv samt fototapet. Vi fjerner gerne det gamle tapet og afrenser og spartler efter behov.

Maling af fraflyttelejligheder

Vi har stor erfaring med maling af fraflytterlejligheder, også når der kræves omfattende istandsættelse ved bla. misvedligeholdelse og indendørs rygning. Vi påtager os desuden gerne at koordinere opgaven, hvis renoveringen også kræver andre håndværkere, såsom tømrer og elektrikere mv.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os